Presivia Personalkonsult

om_pres

Jag startade Presivia Personalkonsult som enskild firma 1994. Under 2007 ändrades bolagsformen till aktiebolag och Presivia Personalkonsult AB har sedan dess fått utmärkelsen UC som ”lägsta risk (0,03%) och högsta kreditabilitet”.

I mitt jobb är uppgiften oftast att få grupper och individer att utveckla funktionalitet, kommunikation genom ökad självinsikt och förståelse för andra. Jag jobbar kontinuerligt med offentlig förvaltning såväl som privat näringsliv och genomför oftast kundanpassade uppdrag.

Min USP (Unique Selling Point) är att genomföra uppdragen med en stor portion humor i allvaret, en personlig approach där jag bjuder på mig själv och en lyhördhet för människors olikheter. Mina uppdragsgivare uppskattar mitt raka och tydliga sätt vilket bidrar till effektiva möten.

Jag är Social- och Pa-socionom sedan 37 år tillbaka samt arbetat som Psykoterapeut i 27 år och har under årens lopp varit anställd inom såväl privat som offentlig sektor.

Är sedan 19 år tillbaka kontrakterad organisationskonsult och psykoterapeut gällande uppdrag inom företagshälsovård från kunder till Arbetsmiljögruppen i Svealand inom såväl den privata som den offentliga sektorn.

// Siv Bäcklin Englund

Leg. Kognitiv beteendeterapeut, Social- och Pa-socionom. Beteendevetare – Arbetslivsinstitutets specialutbildning, Myers-Briggs-licens, Element-B-licens, RC-FS-licens, GDQ-licens samt UGL-08-licens